2. huhtikuuta 2013

02/04/13

Ruokapäiväkirja 02/04/13:

Aamupala:
* puuroa
* 1 dl karviaisboysenmarjakeittoa

Lounas:
* fetakolmio
* 2 "joulu"torttua
* 3 kuppia kahvia

Päivällinen:
* kebabkiusausta
* raejuustoa
* 2 dl maitoa

Välipala:
* ruisleipä + 2 juustoa + 2 meetvurstia + kurkkua
* muutama viinirypäle
* banaani

Iltapala:
* "joulu"torttu

Hitsi mulla on ähky olo! Tuntuu, että oon syöny koko päivän. Mutta ei se mitään, oon kuitenkin kuluttanut taas tänään ihan kivasti, joten ei kummakaan, kun on ruoka (ja herkut, kröhöm) maistunut. No mihinpä se possu raidoistaan pääsee, vaimitenseoli... Sain suoritettua nää pari pitempää koulupäivää kunnialla ohi ja tentti meni superhyvin!

Nyt alkaa jo näyttään siltä, että tuo kuoppa, mistä viisaudenhammas leikattiin, tuolla suussa alkaa umpeutuun. Ne itsestään sulavat tikit oon mitä ilmeisimmin syönyt tuossa muutama päivä sitten, kun niitä ei enää näy missään... Hups.

Tollanen kuvan kroppa kyllä kelpais, mutta se vaatis hoikistumisen lisäksi myös melkoiset implantit. Mun tisseillä ei tuommosia bikineitä nimittäin täytetä. Mutta pakko kyllä sanoa, että ainakin urheileminen on ehkä hieman kivuttomampaa, kun tissejä löytyy "vaan" sen 75C:n verran (tällä hetkellä pahoin pelkään, että entiset B:n rintsikat on jälleen se sopivampi koko...). Ja onhan tuo poikaystäväkin näitä jaksanut katella, että eipä tässä hätää!

Kuva: weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!