7. huhtikuuta 2013

Minäkö kadonnut?

Huhhuh, vihdoin ja viimein saan istua kotona kaikessa rauhassa ja syventyä taas päivittämään blogin ajan tasalle. Oon viime keskiviikosta lähtien juossut paikasta toiseen jatkuvasti. Torstaina meille tuli yllätysvieraita, jotka lähti sitten harmillisen myöhään pois, joten aikaa bloggaamiselle (saatika urheilemiselle, höh...) ei ollut. Syömisten suhteen hölläsin ajatuksia myös ehkä vähän liikaa, mutta nyt olen taas valmis ottamaan itseäni innokkaasti niskasta kiinni.

Perjantaina olin koulussa 8-18, jonka jälkeen kävin juoksujalkaa hakemassa kotoa saunavermeet ja lähdin koulumme järjestämään saunailtaan, josta kotiuduin vasta myöhään yöllä. Lauantaina olimme J:n sukulaisen synttäreillä ja tulimme illalla kotiin, mutta halusin viettää hieman yhteistä aikaa J:n kanssa, joten lykkäsin bloggaamista vielä yhdellä päivällä. J on kuitenkin se elämäni rakkaus, joten jonkinlainen arvojärjestys tässä pitää olla. Me tehtiin herkullista pizzaa ja katsottiin leffaa, oli aivan ihanaa vain olla ja nauttia toisen seurasta!

Nyt sunnuntai meillä lähti käyntiin melko hitaasti ja rauhallisesti. Nukuttiin kellon ympäri ja löhöttiin sängyssä reilusti yli kahteentoista. Sen jälkeen tehtiin brunssi, joka sisälsi salaattia, pekonia, kanamunaa ja kahvia. Nyt ollaan menossa saunaan ja sen jälkeen uppudun jälleen blogin ihmeelliseen maailmaan ja ajatus siitä tuntuu entistä mukavammalta pienen "tauon" jälkeen!

P.s. Kiitos ihanista kommenteista, joita olette jättäneet minulle ja tervetuloa uudet lukijat!

Kuva: weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!