15. huhtikuuta 2013

Hedelmäsalaattiherkku

Tein pitkästä aikaa hedelmäsalaattia. Kaapista löytyi yksi sokeriliemihedelmäpurkki, josta kaadoin liemen pois (koska se on mun mielestä ihan ällömakeaa) ja laitoin tilalle lorauksen vettä. Pilkoin tuoreita hedelmiä sekaan ja olihan se ihan hyvän makuista! Tykkäisin myös banaanista siinä, mutta se menee jo yhden päivän aikana niin tummaksi ja epäherkullisen näköiseksi, että jätin sen suosiolla pois.

Mun hedelmäsalaattiin tuli siis säilykepurkkihedelmäsekoitus, kiiwi, päärynä ja omena, koska niitä löytyi kotoa valmiina. Siitä tuli just sopivasti mulle herkkua pariksi päiväksi, koska J ei tykkää yhtään hedelmäsalaatista. Pilkottua omenaa se veteli tossa onnellisena naamaan, mutta tollanen hedelmämix on sille muka ihan ehdoton ei. On se hassu...

Hedelmäsalaatti on myös siitä ihana, kun siihen voi laittaa käytännössä mitä vaan. Ens kerralla teen sen kokonaan tuoreista hedelmistä, sillä ei tuo säilyke oo koskaan niin hyvää... Suunnitelmissa on laittaa ainakin viinirypäleitä, omenaa, päärynää, kiiwiä, mangoa ja mandariinia/appelsiinia. Tuore mango on jotain ihan parasta!

Kuva: Silind
Melko aneemisen näköinen tää mun hedelmäsalaatti...

2 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä :)
  Taidanpa tehdä myös itse joku päivä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, hedelmäsalaatti on ihanan raikasta etenkin kylmänä! :b

   Poista

Kiitos, kun piristit päivääni!