7. huhtikuuta 2013

06/04/13

Ruokapäiväkirja 06/04/13:

Aamupala:
* 2 paistettua kananmunaa

Päivällinen:
* kermaperunoita
* paistilihaa + kastiketta
* salaattia
* graavilohta
* rieska + voi

Välipala:
* täytekakkupala
* pieni leipäjuustopala
* keksi
* kuppi kahvia

Iltapala:
* pizzapala
* salaattia + kastike
* punajuurisalaattia
* 2 dl maitoa

Oltiin J:n sukulaisen synttäreillä. En tuntenut sieltä montaa henkilöä, mutta ihan mukavaa oli. Ruokatarjonta oli herkullinen ja etenkin salaatti huippuhyvää. Maistoin myös elämäni ensimmäistä kertaa graavilohta ja hyi hitsi se oli pahaa... Niinkuin olisi jotain limakönttiä syönyt. En kyllä käsitä, miksi siitä hehkutetaan... En ole muutenkaan kalan ystävä, joten reaktio oli mulle ihan normaali. Ylitin kyllä itseni, kun edes maistoin!

Käytiin kotimatkalla ostamassa jauhelihapaketti ja mozzarellaa, koska suunnitelmissa oli tehdä pizzaa. Ollaan vihdoin ostettu meidän talouteen kaulin, joten kerrankin sain pohjan tehtyä ihanan ohueksi. Tehtiin myös iso kippo salaattia, ettei sitä tarvitse tehdä seuraavana päivänä uudelleen. Vaikka mun mielestä tuore salaatti on muka paljon parempaa, kuin yön yli jääkaapissa ollut... Vietettiin muutenkin laatuaikaa J:n kanssa ja katsottiin leffaa.

Kuva: Silind
Kuvassa näkyvä pizzapala on jo jäähtynyttä pizzaa. Uuninlämpimänä pizza upposi kuin kuumille kiville ja kuvailut unohtui totaalisesti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!