14. huhtikuuta 2013

Toisen kuukauden paino

Nyt on taas menkkojen aiheuttamisesta harmistuksesta huolimatta käyty puntarilla! Olin itse tosi skeptinen, koska ruokapuoli ei ollut ihan toivottua tavaraa. Liikunnan suhteen skarppasin hetkellisesti, mutta sitten sekin jotenkin jäi..

No, vaaka näytti kuitenkin lukemaa 63,1 kg. Olin itse tosi äimistynyt ja meni hetki, ennenkuin sain suun kiinni ja naaman WTF-ilmeestä takaisin normaaliin. Tämä painohan tarkoittaa sitä, että olen jo nyt normaalipainoinen nuori nainen! Kokonaispudotus on siis tällä hetkellä 6,9 kg. Tämä muutos on tapahtunut 65 päivän aikana, joten olen tosi positiivisesti yllättynyt! Tämän hetken painonindeksi on minulla on 24.

Hämmästys johtuu suurimmaksi osaksi siitä, että en mitään suuren suuria muutoksia ruokavaliooni tehnyt ja olen myös herkutellut pikaruualla suunniteltua enemmän. Alun perin ajattelin, että pizzaa tms. voi syödä kerran viikossa, mutta monesti kertoja löytyy kaksi yhden viikon aikana. Limsat on tosin vaihtunut sokerittomaan ja karkinsyönti jäänyt kokonaan. Joten pakko kai se on vain uskoa, että ennen söin pelkkää p*skaa ja nykyään syön sitä vähän.

Kuva: painoindeksi.org

4 kommenttia:

 1. Toi määrä on jo hurjan paljon mitä oot saanut pudotettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, minä itse oon varmaan se eniten hämmästynyt! :)

   Poista
 2. Onnea normaalipainon saavuttamisesta, se on mahtava tunne :) Oot saanu kyllä hienoja tuloksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karo, oot kyllä tästä tunteesta ihan oikeassa!

   P.s. Sun oma blogi on huippu! ;)

   Poista

Kiitos, kun piristit päivääni!