14. huhtikuuta 2013

14/04/13

Ruokapäiväkirja 14/04/13:

Aamupala:
* edellisen päivän kebabin jämät
* 4 dl mehua

Lounas:
* 2 kinkkupasteijaa
* 0,33 l Coca-cola zero
* 0,33 l Battery sugarfree
* 4 dl 7up free

Välipala:
* banaani
* kiiwi

Iltapala:
* Hesburgerin kana-ateria
* kurkkumajoneesi
* Coca-cola zero

Kauniisti ilmaistuna näyttää kyllä tällaselta peruskrapulapäivältä. Tän päivän ruoka- ja juomapuoli on melkosen epäterveellistä settiä. Löydän kuitenkin kaksi hyvää asiaa: A.) Kaikki limut ja energiajuomat oli sokerittomia ja B.) söin pari hedelmää.

Mulla teki kotiin tullessa aivan hirmusti mieli jotain jääkaappikylmää hedelmää, josta sais vähän piristystä nuhjuiseen olemukseen. Ja kyllähän pilkottu banaani ja kiiwi lunasti toiveet ihan täysin! Siitä huolimatta tämä ruokapäiväkirjamerkintä on taas siinä älä ota mallia-kansiossa...

Alkoholi on kyllä melko peto aine. Etenkään krapulassa en yksinkertaisesti osaa vastustaa ranskalaisten ja pizzan kutsua. Sillon on muka aivan pakko saada jotain rasvassa pyöriteltyä, suolassa uitettua mättöä. Muuten ei vaan tuu mistään mitään. En oo oikein sellanen tyyppi, joka hakee heti baarin jälkeen ruokaa, syön aina mieluiten vasta seuraavana päivänä jotain. Ja nyt siihen ainoaan tärkeään asiaan: haastan itseni olemaan tipattomana terassikauden avajaisiin asti, oujee!

Kuva: Silind
Pisteet kotiin siitä, että kuva on siitä ainoasta terveellisestä asiasta päivän aikana!

1 kommentti:

  1. Hei!:) Laitoin sinulle haasteen! Käy katsomassa se blogissani!
    http://awefullife.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni!