8. huhtikuuta 2013

Viikkokatsaus 14/2013

Laihdutusviikko 8

VIIKON OLO
Mulla on ihan ok fiilis. Jotenkin tuntuu, että olo on jumittunut ja on vähän semmonen "olisko motivaatiota, vai eikö" -fiilis. Masu on loppuviikosta ollut tosi turvoksissa syömisten ja tulevien menkkojen takia, voi ei. Päätin jälleen kerran lykätä punnitusta sinne, kun menkat loppuu.

VIIKON SYÖMISET
Syömiset oli mun mielestä ihan p*skaa ja join jopa kahtena päivänä alkoholia (okei, toisena vain kaksi lasillista punkkua). Nyt niskasta kiinni ja herkut ja epäterveellinen ruoka pois! Nyt kun en oo syönyt aamupuuroakaan pariin päivään, mulla tekee sitäkin jo mieli. Kyllä tämä vielä tästä!

VIIKON LIIKUNNAT
Maanantai: reipas kävely 2 h
Tiistai: reipas kävely 1 h + käsitreeni 20 min
Keskiviikko: reipas kävely 1 h 10 min
Torstai: reipas kävely 3 h
Perjantai: reipas kävely 40 min
Lauantai: -
Sunnuntai: -
YHT: 8 h 10 min

Voiko näihin liikuntoihin olla muuta kuin tyytyväinen? Luulin aluksi, etten oo liikkunut tyyliin ollenkaan tällä viikolla, mutta todistusaineisto näyttää aivan muuta. Jipii! Tämän nähdessä ei harmita enää ollenkaan, että en päässyt lauantaina lenkille ja sunnuntaina halusin vain olla kotona muka-pitkästä aikaa. Koitan tulevallakin viikolla liikkua vähintään saman verran, koska nyt ulkona oleminen piristää hirmuisesti mieltä. Kohta alkaa työt ja koulukin loppuu tälle keväälle. Oon aivan intopiukeena!

Kuva: weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!