13. maaliskuuta 2013

13/03/13


Ruokapäiväkirja 13/03/13:

Aamupala:
* lihapasteija

Päivällinen:
* kinkkukierre
* pala mansikkakakkua

Iltapala:
* kinkkukierre
* punajuurisalaattia

Minä en kommentoi tätä, älkää tekään. Tämmösiä päivä en suosittele kenellekään, joten älkää ottako mallia. Oon juossu paikasta toiseen koko päivän. Oon ollut koulussa, ajanut autolla 160 km, käynyt terveystarkastuksessa, kirjottanu työsopimuksen, tehnyt mansikkakakun, seurustellut vieraiden kanssa ja pelannut Kinectiä. Illalla heikko ja huono olo, eikä ruoka tahtonut maistua millään. Pitäis osata pitää itestä parempaa huolta... No, virheitä sattuu jokaiselle, se tekee meistä inhimillisiä ihmisiä.

Kuva: weheartit

4 kommenttia:

 1. Sun ruokailut on just tosi hyvän kuulosia, pysyy aina suht samanlainen rakenne eikä joku pieni poikkeus kaada sun maailmaa vaan seuraavana päivänä jatkat taas terveellisesti etkä sorru johonki ahmimiseen ja heitä kaikkee työtä hukkaan. Ihailen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (mukavasta) kommentista! Oot oikeassa, välillä tulee huonompia päiviä, eikä niistä kannattais sen suurempaa ongelmaa tehdä. :)

   Poista
 2. Must vaa hyvä et kirjotat rehellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ideana! :) Välillä vaan tulee sellanen häpeäntunne, kun laittaa kaikki faktat tänne ja tajuaa, itsekin kuinka huonosti on syönyt.

   Mutta tosiaan, ei se maailma tähän kaadu!

   Poista

Kiitos, kun piristit päivääni!