29. maaliskuuta 2013

28/03/13

Ruokapäiväkirja 28/03/13:

Aamupala:
* neljän viljan puuroa
* 1 dl karviaisboysenmarjakeittoa

Välipala:
* välipalapatukka

Päivällinen:
* kebabkiusausta
* salaattia
* raejuustoa
* punajuurisalaattia
* oliiveja
* 2 dl maitoa

Iltapala:
* jauhelihasalaattia

Oujee, vähän pitempi viikonloppu alkoi tänään! Käytiin J:n kanssa ostamassa meille tallentava digiboksi, kun pääsin koulusta. Otettiin muutama kanavapaketti ja alunperin aateltiin ostaa ihan vaan kortinlukija tohon telkkariin, mutta sitten päädyttiin ostaan saman tien tallentava boksi. Ne on aivan järjettömän hintasia, mutta onhan se nyt ihanaa, että voi tallennella leffoja ja sarjoja, jos ei pysty ajallaan niitä katsomaan. Oon jostain kuullut, että jos kerran sellasen on laittanut, niin ilman ei osaa enää olla...

Kotiin kun päästiin, niin mä aloin laittaan ruokaa ja J alko hoitamaan kanavapakettien linkitysjuttuja. Oli tosi ärsyttävää, kun selvis, että Soneran puhelinpalvelu lakkoilee jonku asian takia, niin jouduttiin lähteen sit ihan paikan päälle. Onneks se oli näppärä ja nopea homma, koska mä aloin olla jo melko kärttynen, kun en ollut kerennyt syödä... Kotona saatiin kanavat toimimaan ja pakko kyllä sanoa, että on se vaan mahtavaa katsoa jääkiekkoa HD:na. Hyvästi pikselimössö, tervetuloa teräväpiirto!

Illalla lähettiin käymään kotikaupungissa ja pääsin moikkaamaan ihanaa T:tä taas pitkästä aikaa (viikko vissiin viime kerrasta). Kotona tein vielä itselle iltapalaksi salaatin, koska J söi Hesen kerrosaterian ja mulla ei tehnyt mieli mitään mössöä, vaan mielessä haaveilin jääkaapin jämäantimista tehdystä salaatista. Oli muuten superhyvää!

Kuva: Silind

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!