21. maaliskuuta 2013

Pakkasaamujen kesäintoilua

Ai että mää oon ollu niin ilonen tällä viikolla, kun aamuisin ei oo ollu hirmupakkasia. Tänäänkin oli aivan superihanaa kävellä kouluun kahdeksaksi, kun oli ihan valoisaa ja pakkasta -8 astetta, eli just sopivasti, että posket alkaa punottaan.

Viime viikolla olin ihan änkyrä, kun erehdyin menemään kävellen kouluun ja jossain vaiheessa katos tunto varpaista. No ei varmaan ollu ihme, kun pakkasta oli sinä päivänä reippaasti yli parikymmentä astetta. Nyt tuo pakkanen pistää vaan odottaan kevättä. Jäiset tiet on ainoa asia, mikä pitää suun vähän mutrulle, kun pitää taiteilla, että pysyy pystyssä. Mutta onneksi se on vaivan arvoista!

Oon jo pari viikkoa himoinnu kaikkia ihania kesävaatteita tuolta varaston perukoilta. Toisaalta mieli tekis hirveesti päästä kokeileen kaikkia ihania bikinejä ja muita kesähepeneitä, mutta toisaalta en haluaisin odottaa, että saisin vielä muutaman kilon pudotettua. On tää naisen elämä hankalaa, kun ei oikein omista ajatuksistakaan saa ihan kiinni. Tahtoisin niin kesän ja rusketuksen hetinyt!


Kuvat: weheartit

Mulla ainakin tuli niiiiiiin kesäfiilis, kun katselin näitä kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!