19. maaliskuuta 2013

19/03/13

Ruokapäiväkirja 19/03/13:

Aamupala:
* puuroa
* 1 dl karviaisboysenmarjakeittoa

Lounas:
* kaalilaatikkoa
* näkkileipä
* kukkakaalia
* kurkkua
* papuja
* 2 dl maitoa
* kuppi kahvia

Iltapala:
* 1/2 kebab salaatilla

EDIT: n. 100 ml Ben&Jerry's maapähkinävoijäätelöä

Sain tänään yllärisoiton hammaslääkäristä kesken koulupäivän. Mua pyydettiin tulemaan peruutetulle leikkausajalle vajaan kahden tunnin päästä ja sehän sopi mulle. Tykkäsin, kun ei tarvinnut jännittää ja stressata kauemmin asiaa. Leikkaus kesti puolitoista tuntia ja nyt muutama ommel suussa ja koko poski tulessa. Tää oli sata kertaa pahempi ja kipeempi homma (alaviisuri), kuin se aiempi. Röntgenin mukaan se piti olla ihan helppo juttu, mutta osa juurista, joita ei kuvissa näkynyt, oli vääntynyt ties miten. En kumminkaan itkenyt, joten edistystä tapahtunut!

Illalla alkoi jo olemaan jo sen verran kova nälkä, etten yksinkertaisesti kestänyt ajatusta, että joisin vain jonkun ateriankorvikepirtelön. J haki itselleen pizzan ja mä otin kebabin salaatilla. Puolet pystyin syömään ja pureskelemaan toisella puolella suuta, mutta sen jälkeen oli pakko lopettaa. Heti kun koitin alkaa taas syömään terveellisemmin, tulee takapakkia jonkun asian takia, tällä kertaa näiden hammasvaivojen...

Mulla on aivan mielettömästi kouluhommia rästissä ja muutenkin tulossa, joten ei tässä muu auttanut, kuin tarttua hommiin. Aloitin ensimmäisenä tämän töihin tarttumisen keskustelemalla oman "luokanvalvojan" kanssa ja kaikki tuntu olevan loppupeleissä ihan hyvin. Itse vaan stressaan, huoh.



Kuvat: weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!