26. maaliskuuta 2013

Iltalenkkeilyä


Käytiin tosiaan eilen kaverin kanssa pitkällä lenkillä. Harmi kun mulla ei oo mitään askelmittaria tms., jolla näkis paljoko sitä tulee kuljettua. Aikaa meillä meni lenkkiin n. 2 h, joten villi veikkaus on jotain 10 km:n luokkaa. Sovittiin, että kävellään toisiamme vastaan ja lähdettiin siitä yhdessä kaverin + koiran kanssa liikkeelle.

Ilma oli tosi nätti, mutta koska kello oli jo vähän yli viisi, aurinko ei enää paistanut ja lämmittänyt. Pakkasta oli n. -5 astetta. Tuulipuku, lapaset ja pipo oli siis välttämättömät varusteet! Ostin itelle viime keväänä tuulipuvun. Mulla meni monta vuotta, etten omistanut sellasta ollenkaan, mutta nykyään sille on käyttöä melko paljon.

Liikeellä oli myös tosi paljon muitakin lenkkeilijöitä. Aluksi oli ihan valoisaa ja kohtuu lämmintä. Kotiin kävellessä tajusin, että taivas on jo ihan pimeä ja oon ihan jäässä. En käsitä, miten se pimeys tulee ihan yhtäkkiä ja hyökkää yllättäen päälle! Ja äkkiä sitä kotona lämpeni, kun sai ruokaa suuhun ja viltin päälle. Nyt tänä aamuna fiilistelin tuota iltaa ja kauniita maisemia...

Kuva: silind

1 kommentti:

  1. Mukavaa lukea näitä reeni juttuja, saan itsekkin motivaatiota näistä :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni!