14. maaliskuuta 2013

Kinectin pelit

Ostettiin tosiaan muutama päivä sitten Kinect-sensori Xboxille. Siinä tuli kolme peliä mukana, mutta nyt ollaan ostettu pari lisää. Meillä on nyt ollut ahkerassa käytössä Kinect Sports 1 & 2. Näissä on erilaisia urheilulajeja, joita voi pelata yksin tai kaksin tai jopa useamman henkilön kanssa.

Mun lemppariurheilulajiksi on noussut rantalentopallo! Keilailu ja laskettelu on myös aivan loistavia. Mulla on tänään särkenyt pakara-, selkä- ja käsilihaksia aivan valtavasti tämän Kinectin ansiosta, joten en tiiä onko mulla vaan superhuono kunto vai onko tuo vaan niin tehokasta liikuntaa... Aateltiin keilata huomenna porukalla J:n synttäreillä. Se on (toivottavasti) hieman hiljaisempaa, kuin esimerkiksi pikajuoksu, joka kuulostaa kevyenkin henkilön jaloilla melko norsun tömistelyltä, eikä viitsitä tahallaan ärsyttää naapureita.

Kinect Sports 2 on myös se hieno puoli, että se laskee kulutetut kalorit. En ole tarkemmin vielä tutustunut miten, mutta esimerkiksi tänään 40 min laskettelu ja baseball -sessioilla kulutin Xboxin mukaan 138 kaloria. Ja voin sanoa, että hiki kyllä oli! J poltti melkein 200 kaloria. Tää on ehkä paras "urheilutapa" koskaan, se on aivan älyttömän mukavaa ja koko ajan hymyilee ihan pöhlönä.

Kuva: weheartit

2 kommenttia:

  1. Voooou toi Kinect kuulostaa ihan mahtavalta jutulta! Onks se kallis ja mikä konsoli sen kaa pitää olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Kinect on Xboxin lisäosa ja tämän kuun tarjouksessa Citymarketeissa hintaan 59.90e ja tohon siis kuului ne kolme peliä. Normaalihintaisena Kinect on 99-129e. :)

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni!