29. maaliskuuta 2013

Hyvä fiilis

Huhhuh, lähtipä tää loma aivan ihanasti käyntiin! Heräsin ensimmäisen kerran kymmenen aikoihin, mutta olin jotenkin tosi väsynyt ja torkuin sängyssä vielä kahteentoista asti. Luin siinä peiton alla lemppariblogit läpi ja nautin siitä tunteesta, kun ei ollut mihinkään kiire. Vihdoin raahauduin ylös, laitoin J:lle aamupalan ja lähdin itse lenkille.

Ulkona oli ihan superhypermahtavanihana ilma! Aurinko paistoi tosi kirkkaasti ja lämpötila keikkui nollan tuntumassa. Aluksi aattelin käydä juoksulenkillä, mutta ihana aurinko oli sulattanut tiet semmoseksi jääradaksi, että hyvä kun kävellen pysyi pystyssä. Se ei kyllä haitannut mitään, vaan päätin kulkea ihan vain kävellen, satunnaisesti juosten.

Kuva: weheartit

J oli laittanut saunan mun lenkin aikana päälle, joten tein kotona aamupalan ja lähdettiin sitten yhdessä saunaan. Pakko sanoa, että kun jälkihiki oli tullut ihon läpi ja pääsi suihkuun, niin se olotila oli aivan euforinen. Saunassa sai vielä rentoutettua lihakset ihanasti. Vielä en tiedä tulevan illan suunnitelmista muuta, kuin että ihan alkoholiton mun lomasta tulee ja J lähtee tänään kaverilleen yöksi. Jotain rentoutumista, jalka- ja kasvohoitoja kenties, kehittelen itselleni. Ihanaa pääsiäistä kaikille lukijoille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!