17. maaliskuuta 2013

Känniääliö

Vedin sitten perjantaina sellaset koomat, että vieläkin vähän vähän hävettää. Naapureilla oli varmasti mukavaa, kun meuhkattiin täällä melkein kolmeen saakka... Saunassa alkoholi humahti viimeistään kunnolla päähän. Johtuuko se siitä, että saunakin kuivattaa kroppaa entisestään, vai mistä? Ja varmaan silläkin oli vaikutusta, etten ole juonut tämän vuoden aikana kuin kerran isomman määrän ja olin puolitoista kuukautta täysin ilman alkoholia, joten tuntuma oli kadonnut täysin.

Kuva: weheartit

Ilta oli oikeesti tosi mukava! Katottiin jäkispeliä ja iloittiin suosikkijoukkueen voitosta. Me ei haluttu tänne kovin paljoa ihmisiä juhliin J:n synttäreitä, vaan tais meistä silti lähteä ääntä ihan kivasti... Illan ohjelmaan kuului pelin katsomisen lisäksi Kinectillä keilaamista, mustikkashottien tekemistä (mulla on ihan täydellinen resepti siihen) ja herkkujen syömistä.

Lauantai meni sitten krapulassa maatessa. Viimeistään siinä vaiheessa mulla tulee se fiilis, että kannattiko tämä nyt kuitenkaan. Mulla meni koko päivä aivan ohi sen huonon olon takia. Ja koko ajan miettii, että miksi sitä joi niin paljon. Mutta semmosta se on, välillä karkaa mopo käsistä ja turha siitä on sen suurempaa ongelmaa tehdä. Jälkikäteen ajatukset on kuitenkin sen suuntaisia, että taidan jättää nää alkoholihommat niille, jotka sen paremmin hallitsee. Mä en tykkää katsoa itseäni kännissä.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, mää teen oman postauksen siitä herkusta. ;D Katotaan kuin moni laihduttaja suuttuu, kun semmonen ilmestyy tänne!

   Poista
  2. Haha se on sit niitte ongelma :D Niin kauan tehny mieli maistaa mustikkashottei nam. Ei oikee mikkää kaljat yms mee alas nii tekee aina mieli just jotai herkkushotteja. Ei hyvä tän ikuisen laihdutuksen kannalta mut välil pitää hölläillä :>

   Poista
  3. Tuo on kyllä ainakin mun lempparishotti, mut tuossa mun versiossa on vaan sellainen pieni mahdollisuus, että mopo karkaa käsistä, kun alkoholi ei maistu läpi yhtään... :D

   Poista

Kiitos, kun piristit päivääni!