6. maaliskuuta 2013

Hienommat kahvikupit

Mun mielestä on kiva, että astiat on hyvännäköisiä, siis hyvännäköisen ruuan lisäksi. Meidän arkiastiasto on ihan perinteisesti valkoinen Teema ja sitä löytyy kaapista aika paljon. Aloin keräämään sitä sarjaa 15-vuotiaana ja nyt meillä löytyy puoli tusinaa lähes kaikkea. Tykästyin sarjaan nimenomaan sen takia, että se oli selkeä, yksinkertainen ja ajaton. Ainoa, mitä en halunnut kerätä, oli kyseisen sarjan kahvikupit. Tähän asti ollaan nimittäin pärjätty enemmän kuin hyvin muumimukeilla.

Nyt kun asutaan J:n kanssa saman katon alla, ollaan puhuttu sellasesta vähän "hienomman" kahvikuppisarjan keräämisestä. Siis ei mihinkään arkikäyttöön, vaan pikemminkin synttärikahvien tarjoiluun. Sellaista pientä luksusta siis. Mun omaan makuun Teeman kahvikuppi on hieman turhan arkinen.

Lähtökriteerinä oli se, että niiden pitää sopia kuitenkin siihen Teema-sarjaan, koska meillä on kaikkia kivoja Teeman tarjoilukulhoja. Yks päivä kaupungissa eksyttiin Stockmannille ja mä tietty raahasin J:n kotipuolelle vertaileen astioita. Ehdoton ei tuli molemmilta Arabian Runolle ja Taika sarjoille. Pentikin Vaniljaa tuntuu taas kaikki keräävän.

Yks sarja jäi kuitenkin molempien mieleen, siinä oli yksinkertainen kuosi ja pohjaväri oli täydellinen. Sarja oli juuri sopivan juhlava, olematta silti liian rönsyilevä tai mummomainen. Sarja on Pentikin Valo ja se on i-ha-na! Sen muotoilu toimii mun mielestä vähän paremmin, kuin Vaniljan ja se on muutenkin mielestäni hieman yksinkertaisempi. Nyt pitää enää vain aloittaa sarjan kerääminen. Uskon, että tullaan olemaan tosi tyytyväisiä! Löytyykö muita astiaintoilijoita?

Kuva: pentik.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!