4. helmikuuta 2013

04/02/13

Ruokapäiväkirja 04/02/13:

Aamiainen:
* puuro + B-vitamiini
* 2 dl appelsiintuoremehu

Lounas:
* ateriankorvike

Välipala:
* 2 kuppia kahvia
* välipalapatukka

Päivällinen:
* kanakeitto
* näkkileipä
* 2 dl rasvaton maito
* raejuustoa

Iltapala:
* 2 dl rasvaton luonnonjugurtti
* kiivi
* näkkileipä

Olen tosi tyytyväinen tämän päivän ruokasaldoon! Kalorimäärä pyörii suurinpiirtein 700 hujakoilla. Missään vaiheessa ei tullut kunnon nälkä ja siksi annokset pysyivät todella kohtuullisina. Jouduin tyytymään ateriankorvikkeeseen päivällä, sillä naiseuden ilot alkoivat kesken koulupäivän ja mulle tuli tosi huono olo ja jouduin lähtemään kesken koulupäivän, ennen kouluruokailua. Söin ateriankorvikkeen kotiin kävellessä, vaikka mieli tekikin suklaata. Tästä syystä herkkulakko on tosi kätevä, mulla ainakin pysyy sormet erossa kaikesta ylimääräisestä kun on pakko!

Yritän nykyään pitää ruokailuajat tasaisina, ettei verensokeri kauheasti heittelisi. Päivälliseksi söin kanakeittoa, johon laitoin paljon chiliä ja ripottelin raejuustoa päälle. Todella hyvää! Näkkileipä on myös suurta herkkua (erityisesti yksi tietty)! Tykkään muutenkin syödä keiton päivälliseksi, siitä ei tule niin turvonnut ja väsynyt olo. Maitoa juon myös joka päivä ruuan yhteydessä lasin tai kaksi. Huomenna kokeilen laittaa aamulla puuron sekaan raejuustoa, siitä oon kuullu pelkkää hyvää!

Me syödään poikaystävän kanssa tällä hetkellä B-vitamiinia. Molemmilla on muuten näin talviaikaan suupielet kokoajan auki. Vettä on tullut juotua myös jo n. 1,5 l. Urheilu jää melko vähäiseksi, pelkästään kävelymatka kouluun ja takaisin, eli suurinpiirtein 7 km reipasta kävelyä yhteensä. Illalla ajattelin jumpata vielä hetken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!