25. helmikuuta 2013

Kohta kuukausi

En tiedä, oonko maininnut täällä blogissa aiemmin sitä, että minäkin oon ottanut itsestäni "before"-kuvan. Kohta tätä vähän kevyempään ja terveellisempään elämäntapaan totuttelua on nimittäin kulunut kuukausi ja maltan tuskin odottaa, että pääsen vertailemaan muutosta ihan konkreettisesti kuvista. Aion myös käydä puntarilla kuun vaihteessa, jotta saan itselleni vähän informaatiota, kuinka paino on pudonnut. En vielä tiedä, julkaisenko näin varhaisessa vaiheessa kuitenkaan omia kuvia täällä, mutta painon lupaan ilmoittaa!

On ollut myös superhienoa huomata tämän kuukauden aikana, että näitä mun höpinöitä oikeesti lukee joku! Kiitos teille kaikille lukijoille, jotka tsemppaatte ja motivoitte mua joka päivä. Toinen hieno asia on teidän kommentit. Oon saanut arvokkaita neuvoja ja piristystä päivään.

Oon myös itse löytänyt tosi hienoja blogeja tässä viime aikoina, suurimmaksi osaksi juuri näiden kommenttien kautta. Otan enemmän kuin mielelläni vastaan linkkejä sellaisiin blogeihin, jotka liittyy jollain tapaa tällaiseen laihduttamiseen, kiinteytymiseen ja elämäntapoihin!

Kuva: weheartit

3 kommenttia:

 1. <3

  Ihana toi kuva : D Ootsäki rakastunu before&afterkuviin? Ne on kauheen inspiroivia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihana!

   Oon todellakin, jemmailen niitä tähän koneelle aina kun mahdollista... Tulee kivasti sellanen fiilis, että "mäkin pystyn tohon", ko noita kattoo! :)

   Poista

Kiitos, kun piristit päivääni!