10. helmikuuta 2013

10/02/13

Ruokapäiväkirja 10/02/13:

Aamiainen(?):
* puuro + B-vitamiini
* 2 dl appelsiinimehua

Välipala:
* 2 kuppia kahvia
* laskiaispulla

Päivällinen:
* kanapastasalaattia

Huhheijaa, mikä päivä! Tänään tuli nukuttua harvinaisen myöhään ja se sekoitti hieman ruoka-aikoja. Tuli syötyä vähän ja huonosti. Valvottiin poikaystävän kanssa eilen kahteen asti, pelattiin korttia ja puhuttiin syvällisiä. Oli tosi ihanaa viettää vähän yhteistä aikaa! Vielä heräämisen jälkeen löhöiltiin tunnin verran peiton alla. Ryhtiliikkeen ja ylösnousun jälkeen vedin kamppeet niskaan ja lähdin lenkille, tarkoituksena käydä vähän hölkkäämässä ja mennä kaupan kautta kotiin. Lenkki kesti 40 min, jonka osittain kävelin ja osittain hölkkäsin. Sen jälkeen poikkesin kaupassa hieman hieltä tuoksuen ja kävelin ostoskassi keikkuen kotiin.

Olin jo monta viikkoa sitten sanonut J:lle, että haluan tänä vuonna herkutella sen verran ihan tarkoituksella, että syön yhden laskiaispullan. Kaupassa pullat nähdessäni kuolavana alkoi tippasemaan ja silmät kiilumaan siihen malliin, että loppupeleissä pullat lähti kotiin asti. Laskiaispulla mansikkahillolla on mun suuuren suurta herkkua! Karvasmantelimössöstä en niinkään välitä.

Tein meille kanapastasalaattia, joka toimi mun päivällisenä ja J:n välipalana. Tosi täyttävää settiä! Valmistin itse kermaviilikastikkeen, sekoitin kaikki aineet keskenään ja laitoin hetkeksi jääkaappiin maustumaan. Ilta meni siinä, että syötiin salaattia ja katsotiin Suomi - Ruotsi peli, joka päättyi just niinkuin pitikin, eli Suomen voittoon. Täällä odotellaan jo MM-kisoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!