9. helmikuuta 2013

Tykkäilyä

Kuva: weheartit


Tämä kuva iski tajuntaan ja lujaa. Olen huomannut ainakin itsessäni sen, että keskityn usein, jopa liikaa, niihin asioihin, joista en pidä itsessäni. Nyt päätin heittää negistelyn nurkkaan ja keksiä kolme osaa kropastani, joista oikeasti pidän.

Mulla on aina ollut todella selkeästi erottuva vyötärö. Se on mielestäni naisellinen ja on upean näköinen, kun sitä korostaa oikein. Tällä hetkellä vyötäröllä on hieman ylimääräistä, mutta se erottuu edelleen hyvin.

Pidän käsistäni, koska ne ovat pienet ja sirot. Sormet ovat hoikat ja kauniin malliset. En ole koskaan ottanut rakennekynsiä, sillä omani ovat aina olleet hyvännäköiset ja -malliset. Kunpa niitä jaksaisi lakata enemmän.

Viimeistä jouduin jo pohtimaan hetken. Päädyin yläselkään, sillä se on asia, joka on mielestäni kaunis. Korostan usein sitä esimerkiksi mekkovalinnoilla. Selkää voi paljastaa melko paljonkin näyttämättä tyrkyltä. Minulla on kyllä kylässä selkäläskitkin tällä hetkellä, mutta ollaan sovittu, että ne(kin) päättää vierailun kesään mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!