14. helmikuuta 2013

Kuntosalille?

En oo vielä innostunut oikein kuntosalihommista. Kuten jo aiemmin kerroin, niin oon täysin onneton kaikkien laitteiden kanssa ja siksi kynnys lähteä salille on vielä hieman suurempi. Oon kumminkin katsellut monia eri kuntosaleja netissä, vertaillut niiden hintoja yms. Tuntuu pahalta huomata, että liittymismaksut huitelee sadassa eurossa ja kuukausimaksut kuudesta kympistä ylöspäin, eikä kaikilla saleilla ole edes mitään opiskelija-alennuksia.

Oon tällä hetkellä siis vain opiskelija, enkä käy missään töissä. Koulupäivät on 8-16 tai 8-18 (välissä on joinain päivinä hyppytunteja) ja kouluhommia pitäisi tehdä myös kotona. Aikaa ei yksinkertaisesti riitä töissä käymiseen. Olen tipattomalla enkä tupakoi, joten rahaa ei mene tällaisiin "turhakkeisiinkaan". Joten kyllä sitä jossain vaiheessa väkisinkin herää mieleen kysymys: mistä h*lvetistä minä semmoset rahat kerään kasaan? Myyn toisen munuaisistani mustassa pörssissä?

Kuntosaliopastuskin mietityttää. En saanut selkoa, kuuluuko se hintaan ensimmäisellä kerralla, vai joutuuko sitä itse arvuuttelemaan sormi suussa, että mitä tällä tehdään. Tästä syystä oon haudannut kuntosalihommat ainakin siihen asti, että saan jonku kaverin matkaan, joka taitaa nämä hommat. Teen kotona muutaman kerran viikossa pari tiettyä youtubetreeniä läpi pirtsakan jenkkiemännän opastamana ja se riittää tällä hetkellä!

Ja voihan sen niin ajatella, että kaikki on vain itsestä ja omasta halusta kiinni. Haluan maksaa siitä täydellisestä aamun appelsiinimehulasillisesta vähän enemmän ja nauttia joka kulauksesta, kuin juoda sitä ei-niin-hyvää, mutta halvempaa litkua. Toiset ei varmaan edes maista eroa Joten ihan turhaa kai tämä kiukuttelu on. Rahaa löytyy niihin asioihin, mitä arvostaa. Välillä vaan tekee mieli änkyröidä, oli se sitten turhan takia tai ei. Tässä kuvassa oli kyllä niin osuva teksti, että pitää ihan jäädä hetkeksi ajattelemaan tätä omaa tilannetta. Tulevaisuudessa selviää, mitä päätän!

Kuva: weheartit

2 kommenttia:

  1. pirtsakka jenkkiemäntä... teetkö säkin Tiffany Rothen videoita? ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiffany Rothe on kyllä tuttu, mutta myös Cassey Hon videot on loistavia, etenkin jos tykkää sellasesta pilatestyyppisestä treenistä. :b

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni!