7. helmikuuta 2013

07/02/13

Ruokapäiväkirja 07/02/13:

Aamiainen:
* puuro + B-vitamiini
* 2 dl appelsiinimehua

Lounas:
* kebabkiusaus
* porkkanaraaste
* näkkileipä

Välipala (HYI MUA):
* 4 pientä lättyä
* mansikkahilloa
* kermavaahtoa
* 3 kuppia kahvia

Koulu loppui normaalin kuuden sijaan tänään jo kahdeltatoista. Menin sitten hetkeksi katsomaan kavereiden sählyturnausta ja aika hirveän näköistä se kyllä oli. Turpaan tuli niin että pamahti! Kouluruokana oli samaa, mitä tein eilen itekkin, tosin (yllättävää kyllä) oma versio oli paremman makuista.

Vähän kyllä tympäsee tuo lättymäärä. Miksi mulle ei riittäny yksi, vaan piti sitten syödä NELJÄ! Ahneella on paskanen loppu ja kyllähän siitä ällö olo tuli, joka ei lähtenyt koko iltana pois ja päivällinen ja iltapala jäi kokonaan pois. Kunnon hiilihydraattipommi siis. Mutta oli se p*rkeleen hyvää! Vielä itse tehtyä mansikkahilloa niiden kanssa... Ihme kun kuola ei oo tipahtanut vielä tähän näppäimille. Pakko syöttää se mansikkahillo tuolle poikaystävälle, ettei se huutele tuolta jääkaapista.

Kahvin kanssa meni vähän yli taas. Oon luvannu itselleni muumimukillisen päivässä ja sen pitäis riittää. Usein tulee kyllä otettua se santsikuppi perään, mutta kolmas on jo liikaa. Pää oli vaan tosi kipee koko päivän ja aattelin, että se menis ohi, kun täytän sen vasemman aivopuoliskon kofeiinilla. No ei mennyt. Tässä sitä on sitten kärvistelty iltaan asti, enkä tiiä auttaako tää tietokoneen tuijottaminen yhtään asiaa. Huomenna alkaa viikonloppu, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!