24. helmikuuta 2013

Tipattomia tunteita

Sunnuntait on aina ollut mulle vähän niitä löhöilypäiviä. Mulla on muutenkin ollut aina melko selkeä viikonloppu-unelma: perjantaina levätään töiden/koulun jälkeen raskas viikko pois alta, tehdään poikaystävän kanssa jotain herkullista "parempaa ruokaa" ja mennään ajoissa nukkumaan. Lauantaina nukutaan pitkään ja ilta on juhlimista varten. Sunnuntai on sitten se lepopäivä.

Nykyään oon siis alkoholilakossa, tai tipattomana, kummin haluaakaan ilmaista. Oon nauttinut tästä ajasta suunnattomasti! Vaikka en ennenkään juonut alkoholia läheskään joka viikonloppu, niin silti tuntuu, että oon saanut viikkoon yhden päivän lisää. Entinen krapulapäivä ei ookaan enää se "en-tahdo-liikkua-sohvalta-mulla-on-krapula" -päivä, vaan se on normaali vapaapäivä ilman pahaa oloa.


Mun poikaystävä on suhtautunut tähän tosi kannustavasti, muutamat kaverit vähän ehkä kummasteli. Paljon tuli kommenttia: "tipaton on vaan juopoille", mutta mun mielestä on vaan mukavaa koetella omia rajoja, ihan niinkuin tuon karkkilakonkin suhteen.

Tipattoman loppumisajankohta on vielä hämärän peitossa. Olen ajatellut, että se voisi loppua esimerkiksi kesäloman alkaessa, eli huhtikuun lopun/toukokuun alun vaihteessa. Toisaalta mua ei kyllä harmittais ollenkaan, jos se loppuis vaikka vähän aiemmin, esim. poikaystävän synttäreille. Tätä pitää miettiä vielä vähän ja mennä fiiliksen mukaan. Kaikki on mukavaa, niin kauan kuin on mukavaa!

Kuvat: weheartit

---Alcohol is a source of massive amounts of calories. 1 g of alcohol contains 7 kcal, which is almost as much as fat (9 kcal/g). Alcohol is stored straight into fat. It damages muscle. It not only has a big amount of empty calories and no other nutrients, but is also slows down our metabolic system for up to 2 days after the consumption.---
Teksti: täältä

2 kommenttia:

Kiitos, kun piristit päivääni!