17. helmikuuta 2013

Lauantai-illan päähänpisto

Tuli tuossa eilen illalla puoli kahdeltatoista poikaystävän kanssa päätettyä, että lähtään kotikaupunkiin moikkaamaan kavereita. Matkaa sinne on semmonen tunnin verran ja minä olin tietty kuskina, koska oon tipattomalla (tipattoman aloitin tosiaan heti synttäreiden jälkeen, tämän kuun alussa).


Mä siinä laittaudun pikapikaa valmiiksi, eli meikkasin ja laitoin hiukset kivasti. Ja mikä siinä on, että vaikka  vaatteita on kaapit pullollaan, niin kiireessä tuntuu ettei mikään näytä kivalta. Perillä suunnattiin saman tien baariin ja sen voin kyllä todeta, että oli harvinaisen mukavaa! Sai jututtaa vanhoja kavereita ja tanssia sydämen kyllyydestä. Mutta tosihan se on, että kun itse on selvänä ja suurin osa porukasta heiluu/törttöilee kolmen promillen humalassa, niin kyllähän se olo on vähän semmonen ulkopuolinen. Pääasia kuitenkin, että kivaa oli ja tutustuin muutamaan uuteen tosi mukavaan tyyppiin!

Kuvat: weheartit

Ite en juonut illan aikana muuta kuin jäävettä ja yhden energiajuoman, koska tiesin, että joudun ajamaan vielä aamuyöstä kotiin. Harmitti vähän, että koko kuppilassa ei muka ollut ainuttakaan sokeritonta energiajuomaa, niin jouduin ottamaan tavallisen hampaidensyövyttäjän. Kahvi ei maistunut, kun tanssista oli niin kuuma fiilis koko ajan. Niinhän se sitten meni, että viiden aikaan oltiin vasta kotona ja tänään herääminen teki tiukkaa. Nousin sängystä kahden jälkeen ja koko päivän ollut tosi väsynyt olo. Yleensä tykkään mennä viikonloppuisinkin ihan hyvissä ajoin nukkuun, mutta niinhän se menee, että poikkeus vahvistaa säännön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!