20. helmikuuta 2013

20/02/13

Ruokapäiväkirja 20/02/13:

Myöhäinen aamupala/lounas:
* puuro + B-vitamiini
* 2 dl tuorepuristettua appelsiinimehua
* paistettu kanamuna
* 2 salaatinlehteä
* kurkkua
* ruisleipä + vähän Oivariinia
* 1 kuppi kahvia

Tosi myöhäinen päivällinen:
* täytetty paprika (jauhelihaa ja juustoa)
* 4 dl maitoa

Jee, mikä päivä! Yöllä nimittäin tajusin, että eihän mun tarviikaan mennä ollenkaan tänään kouluun! Valvottiin poikaystävän kanssa tosi tosi myöhään. Heräilin tänään kahden aikaan ja tein vähän ennen kolmea "aamupalan" mulle ja poikaystävälle. Itelle paistoin vain 1 kanamunan, jonka puolitin ja laitoin siipaleet paahdettujen ja kevyesti voideltujen ruisleivän molemmille puolikkaille ja salaatinlehdet vielä siihen päälle. Oli tosi hyvää! Poikaystävälle tehtiin munakokkelia kolmesta munasta ja paistettiin vielä kolme nakkia kevyesti pannulla. Syötiin tosi rauhallisella tahdilla, joten ähkyä ei tullut.

Päivällä mulla oli joka paikka jumissa ja venyttelin hetken. Sitten lähdettiin yhdessä reippailemaan ulos, mutta siellä oli niin p*rkeleen kylmä, että jo vähän reilun puolen tunnin kuluttua mentiin jo kauppaan tekemään ostokset. Reidet oli aivan jäässä, koska ulkona oli se -15 astetta. Sovittiin tuossa, että voitais ottaa tommoset pikkuset lenkit yhdessä ihan tavaksi. Pakko kyllä sanoa, että aika kuluu mulla ainakin paljon nopeempaa, kun on rakas juttukaverina.

Heti kotiinpäästyä laitettiin sauna päälle. Ihanaa käydä hyvissä ajoin saunassa, niin mulla kerkeää pitkät hiukset kuivua ihan luonnostaan, eikä aina tarvii hiustenkuivaajaa. Sen jälkeen oli superrento (mielenkiintoinen sana) olo ja laiteltiin yhdessä täytettyjä paprikoita iltapalaksi. Ihanaa olla kotona! Huomenna tosin jo kokeet kutsuu kouluun...

Kuva: weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!