24. helmikuuta 2013

24/02/13

Ruokapäiväkirja 24/02/13:

Aamupala:
* puuro + B-vitamiini
* 2 dl appelsiinimehua

Päivällinen:
* kinkkukiusaus
* punajuurisalaatti
* raejuusto
* italiansalaatti
* salaatti
* 2 dl maito

Välipala:
* 1 kuppi kahvia
* 2 välipalakeksiä

Iltapala:
* paistettu makkara + vähän ketsuppia
* perunamuusia
* italiansalaattia
* tomaattia
* raejuustoa

Tänään on ollut ruuantäyteinen päivä! Tullut syötyä tosi paljon, mutta tuli myös liikuttua. Lenkkeilin (kävelin ja hölkkäsin) yhteensä 2 tuntia ja tein vielä vatsalihasjumpan päälle. Kyllä oli jalat melko väsyneet sen jälkeen, oli aivan taivaallista käydä rentoutumassa illalla vielä saunassa.

Tuo toinen keksi ja iltapala vähän harmittaa, kun molempien kanssa meni yli. Mulla teki päivällä ihan p*rkeleesti mieli karkkia, mutta pysyin lujana ja söin kahvin kaverina pahimpaan sokerinnälkään kaksi moniviljavälipalakeksiä. Kyllä se vaan niin on, että ruoka on ihanaa. Pitää vaan oppia syömään kohtuullisia määriä.

Luulen, että söin iltapalaksi sen takia niin paljon, koska kävin pitkällä lenkillä ja kulutus oli suurempi kuin tavallisesti, enkä millään olisi jaksanut koko iltaa pelkän päivällisen ja välipalan avulla. Ajoitus vaan oli vähän huono tuolle iltapalalle, koska yleensä en halua enää iltaisin syödä mitään raskasta. Seuraavan kerran, kun liikun yhden päivän aikana paljon, syön paremmin koko päivän ajan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!