14. helmikuuta 2013

14/02/13

Ruokapäiväkirja 14/02/13:

Aamiainen:
* puuro + B-vitamiini

Välipala:
* Battery sugarfree

Päivällinen:
* 1 ja 1/2 porsaan ulkofilepihvi
* perunamuusia
* paistettua sipulia
* punajuurisalaattia
* raejuustoa
* 2 dl maito

Välipala:
* 0,4 l Coca-cola

Tämä päivä alkaa näyttää ehkä vähän paremmalta. Iso ehkä. Lounaan jätin tarkoituksella väliin, koska tiesin, että pääsen koulusta hyvissä ajoin (opettajien palaveri) kotiin tekemään ruokaa. Luistin vähän myös mun hiilihapollisten juomien lakosta ja join sokerittoman energiajuoman päivällä ja illalla kokiksen... Karkki- ja alkoholilakko on kuitenkin pitänyt. Oli kyllä ihan mukava olla vähän kotonakin arkena!

Tehtiin ystävänpäivän kunniaksi poikaystävän kanssa vähän "parempaa" ruokaa. Paljolla pippurilla maustetut pihvit ja paistetut sipulit on meidän suurta herkkua ja sitä tuli syötyä tosi paljon! Laittelen siitä ohjeen tulemaan myöhemmin. En voi sietää valmisjauheperunamuuseja, meillä tehdään muusi aina oikeista perunoista. Työtä tästä tulee tietty vähän enemmän, mutta maku on taivalliinen ja koostumus on aivan jotain muuta kuin tapettiliisteriä. Meillä on hyvä diili: poikaystävä kuorii perunat ja kattaa pöydän ja mä paistan pihvit ja teen muusin. Tehdään yleensä myös perunamuusia heti kerralla kunnon annos, niin seuraavan päivän ruuan voi kehitellä sen pohjalta.

Meidän ystävänpäivään kuului päiväsauna ja jääkiekon SM-liigapelin katsominen. Molemmat tykätään katsoa jääkiekkoa, tuli sitä sitten livenä tai telkkarista. Pakko sanoa, että yksi parhaimmista ystävänpäivistä koskaan, ei ollut mihinkään kiire ja saatiin syödä herkkuruokaa kotona. Vaikka kyllä mekin joku ystävänpäivä vielä ahtaudutaan johonkin hempeilevien pariskuntien täyttämään ravintolaan ja syödään sydämenmuotoisia leivoksia kynttilänvalossa ynnä muuta yltiöromanttista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!