17. helmikuuta 2013

Viikkokatsaus 7/2013

Laihdutusviikko 2

VIIKON OLO
Samoilla tunnelmilla mennään, kuin viime viikollakin. Syömiset vähän niin ja näin ja liikunnan suhteenkaan en saanut tavoitetta täyteen. Maha tuntuu tosiaan vähän vähemmän turvonneelta, mutta muuten en vielä oikein kummosta eroa itse huomaa.

VIIKON SYÖMISET
Syömisiä jos katsoo noista ruokapäiväkirjamerkinnöistä, niin aika heikkoa se oli. Tosin tässä pystyn vetoamaan nyt aika paljon tähän mun purukalusto-ongelmaan, eli siihen viisurin poistoon. Loppuviikko meni sen suhteen paremmin, kun suu alkoi jo parantua.

VIIKON LIIKUNNAT
Maanantai: rauhallinen kävely 20 min
Tiistai: rauhallinen kävely 40 min
Keskiviikko: reipas kävely 2 x 35 min
Torstai: reipas kävely 1h 20 min + 1 h
Perjantai: reipas kävely 2 x 35 min
Lauantai: -
Sunnuntai: -
Total: 5 h 40 min

Alkuviikostahan mun piti välttää urheilua, mutta kävelin hieman kuitenkin rauhallisella tahdilla. Edelliseen viikkoon jos vertaa, niin tämä ei paljoa paremmaksi muuttunut ja voin ihan suoraan sanoa syyksi motivaatio-ongelmat. Sohva veti siis enemmän puoleensa kuin lenkkeily. Ja enemmän vatsa- ja käsijumppaakin pitäisi ottaa keskelle viikkoa. Siinä parantamisen varaa. Seuraavalle viikolle sama tavoite, 8 h liikuntaa viikon aikana ja sillon kyllä raavin vaikka kynsillä tuon määrän kasaan!

Kuva: weheartit

3 kommenttia:

 1. Mun mielestä sun liikunnat on tosi hyvin ottaen huomioon miten vähän oot syöny. Koska jos ei pysty jostain syystä syömään kunnolla ja harrastaa vähänkin raskaampaa liikuntaa, vaikka vaan hölkkää, siinä häviää vaan lihakset ja tulee huono olo. :-(

  ja sit lähtee aika nopeesti motivaatio, jos liikkuessa vaan pyörryttää ja tuntuu ikävältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä varmaan ihan oikeassa! Oonki miettinyt mistä se johtuu, ettei jaksa...

   Oon vielä niin uusi tässä koko laihdutus/liikuntajutussa, etten oikein aina tiedä mitä teen väärin. Mut koko ajan kumminki tietomäärä kasvaa, niin sitä myötä oppii tekemään asiat paremmin. :) Kiitos kommentista!

   Poista
  2. Joo. :) mulla on onneksi poikaystävä, joka osaa neuvoa näissä. :-D

   Poista

Kiitos, kun piristit päivääni!