5. helmikuuta 2013

05/02/13

Ruokapäiväkirja 05/02/13:

Aamiainen:
* puuro + B-vitamiini

Lounas:
* pasta
* lihapullat + kastike
* salaatti
* näkkileipä

Välipala:
* 1 kuppi kahvia
* myslivälipalapatukka

Päivällinen:
* kanakeitto
* näkkileipä
* 2 dl rasvaton maito
* raejuustoa

Iltapala:
* smoothie (jugurttia, banaania, mansikkaa, mustaherukkaa)

Voi koulu minkä mulle teit... Ruokajonossa arvoin, että otanko pastahöttöä vai kaalilaatikkoa. Jännä silleen, että vähän teki muka mieli kaalilaatikkoa, vaikken oikein edes tiedä tykkäänkö siitä. Joka tapauksessa vaalea pasta, se paholaisen lapsi päätyi lautaselle. Maistu raa'alta ja ylikypsältä samaan aikaan. Kateellisena sitten tuijottelin vierestä kavereita, jotka oli valinnu fiksummin kaalilaatikon ja vielä kehuivat sitä. Huomenna pitää valita paremmin ruoka omalle lautasellekin.

Aamupuuroa maistoin raejuuston kanssa ja tuntemukset oli vähän niin ja näin. Puuron seassa ylimääräisiä ei-minkään-makuisia kökköjä, ei oikein mun juttu. Välipalaksi söin koulussa Paussi-myslivälipalapatukan, makuna joku punainen (mansikka, vadelma, mikälie, koska tosihan se on, että ne hiput ei oo varmaan marjoja nähnytkään ja on lähinnä jotain "marjoihin verrattavaa ainetta"). Kaloreita semmosessa on reipas 70. Maistu tosi hyvältä kuuman kahvin kanssa!

Päivällinen meni samoilla linjoilla kuin eilen. Iltapalaksi mulla on valmiissa pussissa pakastettuja hedelmiä ja marjoja, jotka otan ensin puoleksi tunniksi pehmenemään huoneenlämpöön ja lykkään blenderiin rasvattoman luonnonjugurtin kanssa. Aivan ihanan virkistävän raikastava pakkaus! Oon saanut poikaystävänki innostumaan näistä smoothiehommista.

Urheilut jää tänään taas melko kytyiseksi, pelkkä kävely kouluun. Vetoan siihen, että koulua oli 8-18, jonka jälkeen piti keretä ostamaan huonekaluliikkeestä (joka oli auki vain klo 19.00 saakka) vitriini. Se on nyt sitten ostettu ja saapuu maanantaina. Aika huippua saada astiakaapit vähän väljemmäksi! Minä ja poikaystävä asuttiin molemmat omillaan pari vuotta ennenkuin muutettiin yhteen ja tavaraa on aivan liikaa. Illalla tarkoitus tehdä vielä vatsa- ja käsijumpat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!