11. helmikuuta 2013

11/02/13

Ruokapäiväkirja 11/02/13:

Aamiainen:
* puuro + B-vitamiini
* 2 dl appelsiinimehua

Lounas:
* ateriankorvikepirtelö

Päivällinen:
* nuudelipaketti

Voi kamala mikä päivä. Soitin aamulla hammaslääkärin päivystykseen, että pääsisinkö näyttämään sitä suun tulehtunutta haavaa. Lähdin sitten puolen päivän aikoihin koulusta ja kohti hammaslääkäriä. Käsky kävi ja yksi viisaudenhammas jouduttiin poistamaan. Minä itkin jo puudutuspiikin aikana.

Mulla on aivan kauhea hammaslääkärikammo. Mitään ei voi verrata siihen kipuun, jonka yhdistän automaattisesti hammaslääkäriin. Minulta poistettiin 8-vuotiaana yhteensä neljä suurta takahammasta ylhäältä ja alhaalta. Ensimmäisen käynnin muistan aina: makasin yli kaksi tuntia suu auki ihan liikkumatta pihtien päässä, kyyneleet valuen, kunnes hammas irtosi ja selvisi, että hampaan juuret ovat todella levällään. Puudutus oli aivan liian lievä ja sitä lisäiltiin kesken kaiken.

Viisaudenhampaan poiston jälkeen mitään ei saa syödä eikä juoda kahteen tuntiin ja verta tuli paljon koko sen ajan. Koko suu on ollut todella arka, joten menin tämän päivän mahdollisimman pehmeällä ruualla. Löysin onneksi kaapista Allevon ateriankorvikepirtelön, jonka join pahimpaan nälkään ja illalla keitin paketin nuudelia. Mulla on ihan huutava nälkä, mutten uskalla enää syödä, ettei kipu pahene. Toivottavasti tämä helpottuu pian ja pääsen taas äkkiä kiinni hyvään ruokailurytmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!