6. helmikuuta 2013

Smoothie

Smoothiet on íhania välipaloja ja iltapaloja. Vähän semmosta "herkkua", mutta kumminki terveellisempi vaihtoehto kuin pullamössö. Me saatiin tuparilahjaksi Philipsin blenderi ja se on ollut ihan käypä vekotin meidän käytössä. Mulla on käytössä monia eri variaatioita smoothieista, mutta helpoin on käyttää valmiita Rainbow Smoothie hedelmiä, jotka löytyy kaupasta pakastemarjapussien vierestä. Ne on tosi maukkaita ja makuvaihtoehtoja on kolme.

Mun ehdoton lemppari on ananas-mango-papaija ja poikaystävän mansikka-banaani-mustikka. Noissa Smoothie hedelmä -pussien sisällä on neljä pientä annospussia ja yhdestä sellasesta saa yhden annoksen smoothieta. Me käytetään nesteenä joko rasvatonta luonnonjugurttia ja tuoremehua. Nestettä tulee yhtä annospussia kohden 1,5 dl. Kannattaa huomioida se, että annospussi pitää ottaa puolta tuntia ennen smoothien tekoa huoneenlämpöön pehmenemään. Suoraan pakkasesta meidän blenderi ei niitä ainakaan ala soseuttamaan.

Kuvat: rainbow.fi

Joskus teen smoothien ihan tuoreista hedelmistä. Yleensä mulla tulee sillon käytettyä banaania, omenaa ja Rybb & Deckersin appelsiinimehua. Tässä tapauksessa laitan sen hetkeksi soseutuksen jälkeen pieneksi hetkeksi kylmään, jollon siitä tulee ihanan raikasta. Pitää joku kerta kokeilla sitä, että tekee smoothien ihan normaalisti, mutta laittaa valmiin mössön sellaisiin pieniin mehujäämuotteihin ja pakkaseen. Terveellisempi vaihtoehto jätskille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!