15. helmikuuta 2013

15/02/13

Ruokapäiväkirja 15/02/13:

Aamiainen:
* puuro + B-vitamiini
* 2 dl tuorepuristettua appelsiinimehua

Välipala:
* Välipalapatukka

Päivällinen:
* jauhelihaperunamuusivuoka
* punajuurisalaattia
* raejuustoa

Välipala:
* 1 ja 1/2 kuppia kahvia

Iltapala:
* smoothie

Tänään oli ruokana eilisen perunamuusin loppu. Laitoin sitä ja paistettua jauhelihaa kerroksittain uuniin ja tuli kyllä taas hyvää! Ihan perus kotiruokaa, ei mitään ihmeellistä. Me ei olla jaksettu käydä vähään aikaan sen kummemmin kaupassa, kun ollaan koitettu syödä pakkasesta ruokaa pois. Saadaan nimittäin poikaystävän mummulta pakastettuja marjoja ja pitää tehdä niille tilaa. Suunnittelen jo ihan kuola poskella, että millasia smoothievirityksiä niistä voi tehdä...

Meni tosi nopeesti taas tää kouluviikko! Ihan kiitettävästi on tullut liikuttua, mutta vielä olis vähän matkaa tavoitteeseen. Maistoin tänään ekaa kertaa Leader-merkkistä proteiinivälipalapatukkaa eikä ollu kyllä hääppöstä. Kuivaa, jauhoista massaa... Toinen uutuus mulle oli Lidlistä ostettu appelsiinimehu ja se oli kyllä pirun hyvää. Voi että mä rakastan niitä hippuja siellä seassa, hedelmäliha on ihan parasta! Laskin taas pitkästä aikaa kalorit, niitä tuli tällepäivälle ehkä jotain 900 kcal.

Mulla oli tänään tiedossa pelkkä koti-ilta. Nukuin pitkästä aikaa pienet päikkärit ja nyt on koko illan ollut ihan pöhlö olo. Ei vissiin sovi päiväunet mulle... Katottiin Tappara-Blues -peli ja tehtiin smoothiet iltapalaksi. Normaalisti tässä tilanteessa ottasin lasin viiniä, mutta koska alkoholilakko on näin hyvällä mallilla, on ihan turha pilata sitä. Kivaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Sä syöt niin vähän :D meikä vissiin vetää kahen hengen ruuat ko kaikki muut aina syöniin vähäsen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. :D Mä kyllä oon koittanu syödä kohtuullisesti, mutta edes jotenkin säännöllisesti. Eikä kyllä missään vaiheessa kerkeä tulla kauhee nälkä. :b Ainiin ja juon paljon vettä!

   Poista
  2. Mä oon aina syöny omasta mielestäni paljon :D tai siis silloin ko olin lukiossa niin kaikki kauhisteli sitä syömistä (en pysty enää moisiin suorituksiin:D) ja paino senkun tippu reenimäärän takia :/ Mä oon koittanut saada kaksi lämmintä ruokaa päivään, mutta kyllä se toinen on joskus hankala :/

   Poista
  3. Mulle varmaan riittää tuo ravintomäärä, koska harrastan liikuntaa sen verran vähän...
   On muutenki tullut sellanen huono tapa korvata lounas jollain välipalaprotskupatukalla, kun ei oo nälkä... En sit tiiä kuin terveellistä se on. :( En oo ainakaan huomannut, että olis tullut ahmittua enemmän sit päivällisellä!

   Poista
  4. Pitää tehdä niinkuin itestä parhaalle tuntuu :)

   Poista

Kiitos, kun piristit päivääni!