6. helmikuuta 2013

06/02/13

Ruokapäiväkirja 06/02/13:

Aamiainen:
* puuro + B-vitamiini

Välipala:
* 1 kuppi kahvia
* välipalakeksi

Päivällinen:
* kebabkiusaus
* punajuurisalaatti
* salaatti
* raejuusto
* 2 dl maito

Iltapala:
* kaksi välipalakeksiä
* kuumaa mustaherukkamehua

Tänään tuli syötyä hävettävän huonosti. Kouluruoka jäi (taas) väliin, koska koulu alkoi vasta klo 11:15 ja söin aamupuuronkin poikkeuksellisesti vasta kymmeneltä. Kävin koulupäivän aikana ainoastaan kahvilla ja söin siinä samalla välipalakeksin ja se piti nälän tunteen poissa siihen asti, että pääsin kotiin laittamaan ruokaa. Ite tehdystä kebabkiusauksesta tuli kyllä tosi hyvää, mutta siinä se huonosti syöminen sitten kostautui. Eli söin turhan paljon kerralla ja sen jälkeen olo oli kuin ilmapallolla.

Ruokajuomana rasvaton maito on ihan parasta. Mulla lipsahti viime syksynä vähän tuo maidonjuominen ja tein syrjähypyn kevytmaitoon. Sitä tuli litkittyä muutama kuukausi, mutta nyt oon päässyt taas tuohon rasvattoman makuun. Tällä hetkellä kevytmaidosta jää sellanen tahmee rasvapinta suuhun ja täysmaito tuntuu kermalta. Ihan hyvä näin päin kuitenkin!

Urheilut jää taas vähäiseksi, koska poikaystävälle nousi 38,5 asteen kuume ja kurkkukipu. Oon keskittynyt lähinnä patistamaan sitä pitämään villasukkia (mummun tekemät) jalassa ja juomaan kuumaa mustaherukkamehua (mummun tekemää ja ekstrasokerilla). Nuo kaks asiaa on parhaimpia lääkkeitä. Itekin join sitä tänään illalla. Nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni!