- jäävuorisalaattia
- kurkkua
- kourallinen kirsikkatomaatteja
- paprikaa
- 1 punasipuli
- fetajuustoa
- n. 100 g gnocchi -pastaa
- n. 200 g maustamattomia kanan fileesuikaleita
- 1 prk vähärasvaista kermaviiliä
- mausteet (valkopippuri, paprika- ja chilijauhe)
- fajita-mausteseosta (broilerimaustekin käy)
- sinappia
1. Keitä pasta. Paista kanat ja mausta ne pienellä määrällä fajita-mausteseosta. Laita kanat jääkaappiin tai parvekkeelle jäähtymään ja huuhtele kypsynyt pasta viileällä vedellä.
2. Pilko suureen kulhoon (helpompi sekoittaa) jäävuorisalaatti, kurkku, kirsikkatomaatit, paprika ja punasipuli. Lisää kulhoon fetajuusto, pasta ja kanat.
3. Laita kermaviili pieneen kulhoon. Lisää mausteita, pieni määrä mausteseosta ja sinappi.
4. Yhdistä kastike muuhun salaattiin ja sekoita hyvin. Laita sen jälkeen salaatti hetkeksi jääkaappiin maustumaan.
Kuvat: minä
Oi! Onpa ihan mahtavan hyvän näköistä salaattia! Nam! Tuli nälkä :D
VastaaPoistaIte en saa syödä "oikeeta ruokaa" vielä hetkeen, sillä aloitin elämäntapamuutoksen xtravaganzan avulla ja siihen kuuluu 10 viikon pussiruoka/pirtelöjakso. Käyn kuolaamassa muiden syömisiä blogeista :)