10. helmikuuta 2013

Kanasalaatti

Tein tänään meille todella maukasta kanasalaattia. Pitäisi muutenkin tehdä enemmän tommosia erilaisia ruokaisia salaatteja, ne on täyttäviä ja kuitenkin kohtuullisen terveellisiä. Ostin pitkästä aikaa myös kirsikkatomaatteja, oli kivan makeita tällä kertaa. Todennäköisesti tomaattien osto ei kuitenkaan jää tavaksi. Tämän kertaiseen salaattiin tuli:

- jäävuorisalaattia
- kurkkua
- kourallinen kirsikkatomaatteja
- paprikaa
- 1 punasipuli
- fetajuustoa
- n. 100 g gnocchi -pastaa
- n. 200 g maustamattomia kanan fileesuikaleita
- 1 prk vähärasvaista kermaviiliä
- mausteet (valkopippuri, paprika- ja chilijauhe)
- fajita-mausteseosta (broilerimaustekin käy)
- sinappia

1. Keitä pasta. Paista kanat ja mausta ne pienellä määrällä fajita-mausteseosta. Laita kanat jääkaappiin tai parvekkeelle jäähtymään ja huuhtele kypsynyt pasta viileällä vedellä.

2. Pilko suureen kulhoon (helpompi sekoittaa) jäävuorisalaatti, kurkku, kirsikkatomaatit, paprika ja punasipuli. Lisää kulhoon fetajuusto, pasta ja kanat.

3. Laita kermaviili pieneen kulhoon. Lisää mausteita, pieni määrä mausteseosta ja sinappi.

4. Yhdistä kastike muuhun salaattiin ja sekoita hyvin. Laita sen jälkeen salaatti hetkeksi jääkaappiin maustumaan.


Kuvat: minä

1 kommentti:

  1. Oi! Onpa ihan mahtavan hyvän näköistä salaattia! Nam! Tuli nälkä :D
    Ite en saa syödä "oikeeta ruokaa" vielä hetkeen, sillä aloitin elämäntapamuutoksen xtravaganzan avulla ja siihen kuuluu 10 viikon pussiruoka/pirtelöjakso. Käyn kuolaamassa muiden syömisiä blogeista :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni!